Voel je Thuis

Vanaf januari 2017  iedere 3e woensdag  van de maand open inloop van 19.00-21.00 Hoeve de Nachtegaal, Merenweg 1 Wintelre. Eerst volgende open inloop 21 juni 2017.

 

 

Welkom op de website van stichting LOEK@YOU. 

Vind je school moeilijk en weet je niet zo goed waarom? Of zit je thuis omdat school niet meer goed wist wat jij nodig had? Een regenboog van gevoelens, kan ontstaan op zulke momenten. Wij willen er graag voor jou zijn. We kunnen je steunen en helpen zodat je  het snel zelf weer kunt, op eigen kracht. Voel je thuis, voel je goed, dan is weer veel mogelijk voor jou. 

Kijk even rond op de website. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Bijschrift bij foto door Ian, 11 jaar oud: 

Het begon in groep 4. Het ging niet meer goed op school. Rekenen vond ik heel erg moeilijk. Ik werd gepest. Ik voelde me heel naar. Hierdoor werd ik snel boos. Ik ging het op een andere school proberen. In het begin ging het goed maar uiteindelijk ging ook daar steeds moeilijker. Daarom ging ik weer naar een andere school. Maar ook daar was het heel moeilijk voor mij. Ik werd boos en verdrietig. Ik kon niet blijven op school want ik moest van de dokter uit gaan rusten. Ik zit nu een jaar thuis van school.