Annemarie Lavrijssen

Rol

Professioneel begeleider, coach, vrijwilliger

Over

Mijn naam is Annemarie Lavrijssen en ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in onderwijsland. Zelf ben ik gegroeid van onderwijsassistent naar intern-begeleider en doe mijn werk met veel enthousiasme. Stil zitten hoort niet bij mij, dus ben ik beschikbaar in de avonduren/weekenden en vakanties. Trainingen en cursussen volgen om ‘onze kinderen’ verder te helpen is iets wat bij mij past.

In mijn dagelijkse bezigheden kom ik veelvuldig in aanraking met leerlingen met een belaste ontwikkelingsgeschiedenis, maar ook als pleegouder ervaar je de beslommeringen van leefsituaties. Het dagelijks functioneren wordt hierdoor beïnvloed. Zowel op school als thuis. Ik vind het belangrijk dat het kind en zijn/haar ontwikkeling centraal staat. Ieder kind is uniek en verdient het om zo zorgeloos mogelijk door het leven te gaan.

Samen met LOEK@YOU ga ik voor de hoogste kwaliteit van aandacht door te luisteren/alert te zijn en mogelijkheden te benutten. Samen met alle betrokken partijen kinderen en ouders/verzorgers zorgen voor vooruitgang. Het focussen op verbeteringen en hierin kansen, uitdagingen en
mogelijkheden zien en aangrijpen. Kortom, samen komen we verder!