Nadieh Slegers

Rol

Vrijwilliger.

Over

Mijn naam is Nadieh Slegers, 25 jaar en samenwonend in Eindhoven. Ik werk graag met en voor mensen. Zo ben ik terecht gekomen bij LOEK@YOU. In 2015 ben ik afgestudeerd als dramatherapeut aan de HAN in Nijmegen. Een dramatherapeut werkt met cliënten aan doelen door te doen, te beleven en te ervaren. Tijdens mijn studie heb ik geleerd te kijken naar het positieve en te werken vanuit iemands kracht. Ik vind het heel belangrijk om te kijken naar wat iemand wél kan. In plaats van in het negatieve te blijven hangen.

Positiviteit, enthousiasme en rust zijn 3 woorden die mij zowel als persoon als in mijn manier van werken kenmerken. Binnen LOEK@YOU hoop ik door mijn creativiteit, fantasie en mijn analytische blik een goede begeleider te zijn voor zowel de kinderen als de ouders.