Yonne Haenen

Rol

Lid algemeen team, orthopedagoog, begeleider, vrijwilliger

Over

Hoi! Ik ben Yonne Haenen en in oktober 2014 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog.

Tijdens en na mijn studie heb ik werkervaring opgedaan met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, autisme, ADHD en/of moeilijk verstaanbaar gedrag. Het werken met deze kinderen is mijn grote passie. Het is elke keer weer een uitdaging om de wereld om hen heen zo prettig, voorspelbaar en veilig mogelijk te maken en ze daarnaast te begeleiden bij hun persoonlijke doelen. Kortom: ze steeds de meest passende ondersteuning te bieden zodat ze stapjes vooruit kunnen zetten.

In het contact met de kinderen ben ik rustig, consequent en betrouwbaar. Ik vind het belangrijk om het kind echt te leren kennen en te kijken naar talenten, mogelijkheden en kansen.
Dit is een uitdaging die ik met plezier en enthousiasme aan wil gaan binnen LOEK@YOU.