Amber van Berkel

Rol

Stagiaire.

Over

Mijn naam is Amber en ik ben 23 jaar oud. Komend schooljaar loop ik stage bij LOEK@YOU. Ik volg de opleiding Pedagogiek en begin nu aan mijn vierde en tevens laatste jaar. Dit betekent dat ik, als alles goed verloopt, komend jaar zal gaan afstuderen als pedagoog.

Via mijn opleiding kwam ik LOEK@YOU tegen en mijn interesse werd gelijk gewekt. Het lijkt mij erg leuk om bij LOEK@YOU stage te komen lopen en een bijdrage te kunnen leveren in de hulp die LOEK@YOU biedt voor zowel kind als ouder.

In voorgaande stages heb ik gewerkt met kinderen en jongeren uit het speciaal onderwijs. Dit waren kinderen met een verstandelijke beperking en/of verschillende gedragsproblematieken. Het waren zeer uitdagende stages en ik heb hier dan ook veel geleerd over mijzelf en deze doelgroep. Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen en leermomenten. Ik ben erg nieuwsgierig, rustig en positief en het glas is altijd halfvol.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ook schilderen vind ik erg leuk om te doen en op zondagochtend ga ik vaak hardlopen in de bossen. Verder heb ik nog twee gezinnen waarbij ik regelmatig oppas en begeleid ik eens in de twee weken een groepje jongeren bij verschillende activiteiten.

Ik kijk er erg naar uit om te beginnen bij LOEK@YOU en de kinderen, jongeren en ouders te ontmoeten. Wie weet tot snel!