ZZP’ers gezocht

Stichting LOEK@YOU zoekt liefdevolle, out of the box-denkende docenten en/of jeugdzorgwerkers

Ben jij iemand die werk zoekt als ZZP’er? Dan kun je het beste even verder lezen, want Stichting LOEK@YOU zoekt ZZP’ers. Maar… We zoeken alleen ZZP’ers met een gouden randje, want wij stellen hoge eisen!

Wij zijn een stichting die zich in het bijzonder richt op de doelgroep thuiszitters. Onze doelgroep heeft al veel meegemaakt. Wij willen daarom alleen het allerbeste voor hen, dus meedoen kan niet zomaar. We zoeken alleen nog mensen met een heel warm hart. Mensen die geduld hebben en tegen een stootje kunnen. Mensen die eerlijk zijn en flexibel. Mensen die geld verdienen NIET op de eerste plaats zetten, maar ook graag een bijdrage willen leveren aan de maatschappij.

Heb jij hart voor de doelgroep thuiszitters? Ben jij iemand die een werkomgeving zoekt met een bijzonder randje? Voel jij je thuis in een organisatie die in opbouw is en hier ook tijd in wil investeren?
Ben jij diegene die bij onze veeleisende vacature past? Dan is deze vacature waarschijnlijk echt iets voor jou.

De stichting is in het bijzonder op zoek naar ZZP’ers met een docentenbevoegdheid, een orthopedagoog en ZZP’ers die veel ervaring hebben met autisme, hechtingsproblematiek en trauma. Omgeving Eindhoven

Je sollicitatiebrief en CV kan je sturen naar: info@lerenopeigenkracht.nl