LOEK@TALENT voor Serious Request

In de komende weken organiseert Stichting LOEK@YOU activiteiten die aansluiten bij het jaarlijkse evenement NPO 3FM Serious Request, welke zich inzet voor stille rampen. Dit jaar wordt er geld opgehaald om ouders en kinderen te herenigen in gebieden waar oorlog is of waar natuurrampen zijn. Omdat wij dit een ontzettend goed doel vinden, willen we hier samen met jullie geld ophalen voor deze families.

Voorafgaand aan dit project vinden er een aantal leuke activiteiten plaats waarvoor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben, zich voor op kunnen geven.

Planning LOEK@TALENT Serious Request.

Kinderen 11 t/m 16 jaar

Op 29 november van 14.00 tot 15.30 uur komt het Rode Kruis hierover een gastles geven. Ook gaan we een actiepagina aanmaken voor Serious Request.

Op 6 december van 14.00 tot 15.30 uur is er een DJ-workshop en gaan we gelddozen maken voor de actiedagen van Serious Request.

Op 16 december van 10.00 tot 17.00 uur en op 17 december van 12.00 tot 17.00 uur zullen wij ons eigen ‘glazen huis’ hebben in het City Centrum te Veldhoven met een echte DJ. De tieners kunnen nu zelf aan de slag als een echte DJ. Voorbijgangers vragen tegen een eigen bijdrage, plaatjes aan voor Serious Request.

Kinderen vanaf 4 jaar (alle leeftijden)

Tijdens onze actiedagen voor Serious Request kunnen de kinderen die zich opgeven bij LOEK@TALENT, meedoen aan allerlei creatieve activiteiten zoals sieraden maken, Cupcakes versieren, kerst knutsels maken. Gratis voor jullie maar voorbijgangers kunnen alleen meedoen tegen een eigen bijdrage voor Serious Request.

Naast de activiteiten voor Serious Request organiseren we ook nog een LOEK@TALENT Kerstmarkt.

Op 8 december van 12.30 tot 17.00 uur gaan we allereerst ontzettend mooie kerstversieringen maken om te verkopen op deze kerstmarkt.

Op 17 december van 12.30-16.30 uur staat deze LOEK@TALENT kerstmarkt gepland. Deze wordt gehouden bij woonzorg complex Rundgraafpark in Veldhoven. De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar Stichting LOEK@YOU zodat we in het nieuwe jaar deze activiteiten wederom GRATIS kunnen blijven uitvoeren. Ben jij een verkoop talent, doe dan mee en geef je snel op.

Heb jij nu ook zin gekregen om mee te doen met activiteiten van LOEK@TALENT? Via de volgende link kun je meer informatie vinden en je zelf opgeven!

 

Voor het project LOEK@TALENT zoeken we ook nog vrijwilligers. Mocht u dit leuk vinden, dan kunt u mailen naar talent@lerenopeigenkracht.nl

We hopen u of uw kinderen snel te zien.

 

Winterse groetjes van team Stichting LOEK@YOU,

werkgroep LOEK@TALENT