LOEK@SUMMER 2018

LOEK@SUMMER banner van Stichting LOEK@YOU

Stichting LOEK@YOU lanceert vakantieprogramma LOEK@SUMMER 2018.

Dit programma is speciaal voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Voordat we verder vertellen over dit waanzinnig leuke vakantie programma, stellen we ons eerst aan u voor.

Stichting LOEK@YOU is een jonge stichting in Veldhoven welke sinds september 2016 hard aan de weg timmert om het gat tussen school en thuiszitten te dichten. De stichting biedt zorg aan kinderen en ontwikkelt interessante projecten voor kinderen en volwassenen die iets extra’s nodig hebben.

Het aankomende project is LOEK@SUMMER. Met dit project heeft de stichting vorig jaar de prijs “één voor Veldhoven” gewonnen. Het programma van LOEK@SUMMER bestaat uit activiteiten van 3 uur verdeeld over 10 dagen. Centraal in deze activiteiten staan de natuur, rust, bewegen, ontdekken en ontmoeten.

LOEK@SUMMER is een prikkelarm vakantie programma voor kinderen en jongeren die NIET mee kunnen doen aan reguliere zomer vakantieprogramma’s uit de regio. De kinderen die meedoen functioneren dus beter in kleine groepjes. Te denken valt aan kinderen en jongeren met autisme & ADHD, hechtingsproblematiek, prikkelgevoeligheid. Iedereen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar kan mee doen.

Tijdens LOEK@SUMMER verzamelen we in week 28 bij Stichting LOEK@YOU, Heuvelstraat 60, Veldhoven en in week 32 verzamelen we op het terrein van Blokhut de Bosbender te Veldhoven. Ook zijn er uitstapjes in de regio Veldhoven gepland.

Kinderen en jongeren kunnen per activiteit inschrijven. Ze kunnen dus kiezen voor activiteiten waarbij de interesse ligt. Men hoeft dus NIET persé alle activiteiten mee te doen.

De groepjes bestaan uit 3 tot 6 kinderen en worden begeleid door onze vele vrijwilligers. Daarnaast zijn er per dag altijd 2 professionals aanwezig. Dit om de veiligheid voor de kinderen en jongeren te waarborgen. Per dagdeel kunnen er maximaal 12 kinderen aanwezig zijn. Gezien de kleinschaligheid van het project is het verstandig om snel in te schrijven want VOL = VOL.

U kunt uw kind online opgeven via https://www.eventbrite.nl. Als u zoekt op LOEK@SUMMER, ziet u LOEK@SUMMER week 1 en 2 staan. Via tickets kunt u het gehele programma zien. Beide weken hebben verschillende activiteiten.

Graag ontvangen wij na aanmelding een korte mail met informatie over uw kind waarvan u denkt dat het waardevol voor ons is om te weten. Deze mail kan gestuurd worden naar summer@lerenopeigenkracht.nl Het is belangrijk om deze mail te sturen, dit om misverstanden en onveiligheid bij uw kind te voorkomen.

Vrijwilligers gezocht

Voor het project LOEK@SUMMER zoeken we nog vrijwilligers.
Mocht u het leuk vinden om ons te helpen, mail dan naar vrijwilliger@lerenopeigenkracht.nl

Mocht uw kinderen al eerder aan een leuke activiteit mee willen doen? Kijk dan op de Facebookpagina van LOEK@TALENT.
Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Groeten Team LOEK@YOU
0613080432www.lerenopeigenkracht.nl