Vacature vrijwilligerscoördinator LOEK@YOU

Wil jij iets goeds doen voor de maatschappij? Ben jij gedreven? Proactief? En een mensenmens? Word dan vrijwilliger bij Stichting LOEK@YOU in Veldhoven.

Voor de coördinatie van ons enthousiaste vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een: Vrijwilligerscoördinator op vrijwillige basis.

Wat doe je?

In deze vrijwilligersfunctie ben jij de vrijwilligerscoördinator. Je begeleidt de vrijwilligers, heb korte lijntjes met de stichting, houdt evaluatiegesprekken en je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen en/of problemen. Daarnaast ben je ook (deels) verantwoordelijk voor het werven van nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Hierbij kun je denken aan het online zetten van vrijwillige vacatures, het beoordelen van nieuwe sollicitaties, het voeren van sollicitatiegesprekken en administratieve taken rondom het beheren van vacatures.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig en proactief persoon. Je bent een mensenmens en vindt het leuk om vrijwilligers te begeleiden en te enthousiasmeren. Je kan goed communiceren en neemt zelf initiatieven. Daarnaast ben je handig met computers (denk hierbij aan Outlook en Excel).

Wie zijn wij?

Stichting LOEK@YOU helpt kinderen en jongeren van 4 t/m 21 jaar met een gemiddeld tot hoog IQ waarvoor school geen (volledig) passend aanbod kan bieden. We begeleiden kinderen en jongeren die een korte time-out van school nodig hebben, dreigen uit te vallen of (deels) zijn uitgevallen op school. Wij bieden individuele zorg en begeleiding, met als uitgangspunt de mogelijkheden en talenten van het kind. We zien de kinderen voor wie ze zijn, zodat ze zich thuis voelen en na een tijdje op eigen kracht verder kunnen.

Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur dan een leuke mail naar Stichting LOEK@YOU via info@lerenopeigenkracht.nl. Ook voor vragen over de stichting, de functie of andere vragen kun je contact opnemen via dit mailadres of via het telefoonnummer: 06-13080432.

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je alsvrijwilliger in te zetten voor stichting LOEK@YOU. Stuur een leuke mail naar bovenstaand mailadres en dan nemen wij contact met je op en
bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.