Vacature: vrijwilliger LOEK@SUMMER

Creatieve vrolijke duizendpoot gezocht!

Wil jij iets goeds doen voor de maatschappij? Ben jij gedreven en proactief? Word dan vrijwilliger bij Stichting LOEK@YOU in Veldhoven.

Voor versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een:
Vrijwilliger LOEK@SUMMER

Wat doe je?

In deze vrijwilligersfunctie ben jij vrijwilliger bij het zomerprogramma van Stichting LOEK@YOU. LOEK@SUMMER is een vakantieprogramma voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben zoals kinderen en jongeren met ADHD, autisme, prikkelgevoeligheid en andere zorgvragen in regio Veldhoven.

Als vrijwilliger begeleid je activiteiten en help je mee bij de voorbereiding en het klaarzetten van deze activiteiten. LOEK@SUMMER vindt in 2018 plaats in week 28 (9 t/m 13 juli) en week 32 (6 t/m 10 augustus).

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, geduldig, empathisch persoon die het leuk vindt om kinderen te begeleiden en te enthousiasmeren. Ook verwachten we dat je in staat bent om zelf initiatief te nemen en denkt in oplossingen. Je bent minimaal 2 dagen inzetbaar voor LOEK@SUMMER in week 28 en/of week 32.

Wie zijn wij?

Stichting LOEK@YOU helpt kinderen en jongeren van 4 t/m 21 jaar met een gemiddeld tot hoog IQ waarvoor school geen (volledig) passend aanbod kan bieden. We begeleiden kinderen en jongeren die een korte time-out van school nodig hebben, dreigen uit te vallen of (deels) zijn uitgevallen op school. Wij bieden individuele zorg en begeleiding, met als uitgangspunt de mogelijkheden en talenten van het kind. We zien de kinderen voor wie ze zijn, zodat ze zich thuis voelen en na een tijdje op eigen kracht verder kunnen.

Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur dan jouw enthousiaste aanmelding naar Stichting LOEK@YOU via info@lerenopeigenkracht.nl. Ook voor vragen over de Stichting, de functie of andere vragen kun je contact opnemen via dit mailadres of via het telefoonnummer: 06-13080432.

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten voor Stichting LOEK@YOU. Stuur een mail naar bovenstaand mailadres en dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden samen te bespreken.