Angela Adriaanse

Rol

Vrijwilligster

Over

Hoi, mijn naam is Angela, alleenstaande moeder van een tienerdochter.

In 2014 zijn wij, samen met onze hond, van Geldrop naar Veldhoven verhuisd en sinds afgelopen oktober ben ik als vrijwilliger werkzaam bij LOEK@YOU. Daar houdt ik me vooral bezig met de administratie, inmiddels ben ik ook actief binnen LOEK@TALENT en spring ik eigenlijk bij waar ik kan.

Voorheen heb ik altijd vrijwilligerswerk gedaan bij wijkcentra en bij het maatschappelijk werk. Zo heb ik een knutselclub geleid en een jeugddisco, maar heb ik ook spelletjesdagen opgezet en ben ik vrijwilligerscoordinator geweest bij een groep voor vrouwen die buiten de maatschappij geplaatst waren.
Verder doe ik vrijwilligerswerk bij verschillende events. Zo ben ik altijd aanwezig bij Abunaicon en stond ik vaak achter de bar bij Cult&Tumult.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met Live Action Role Play en cosplay, en speel ik graag een spelletje Dungeons & Dragons of andere rollenspellen.
Verder drum ik en speel ik (een beetje) piano en ben ik graag creatief bezig.

Zowel mijn dochter als ik hebben een ASS en ik heb vroeger veel problemen ondervonden met naar school gaan waardoor ik een schooltrauma heb opgelopen. Ook bij mijn dochter merk ik dat soms school te veel is. Mijn verbinding met LOEK@YOU is dus vooral uit eigen ervaring en tot nu toe geniet ik erg van mijn werk bij de stichting.