Kim Deeben

Rol

Vakspecialist, vrijwilliger

Over

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Kim Deeben, getrouwd en moeder van 2 tienerjongens.

Zo klaar………………

Of wil je meer weten?

In 1999 heb de SPH in Nijmegen afgerond en ben ik even in de kinderopvang gaan werken.
In 2002 kreeg ik de kans aangeboden om zelf een kinderdagverblijf te beginnen. Deze kans heb ik met 2 handen aangepakt en daar was Kim d’r dagverblijf. Een kleinschalig kinderdagverblijf met 1 dagopvang groep en 1 BSO groep. Door de kleinschaligheid was er ruimte voor kinderen met een + (kinderen die net wat meer aandacht, tijd, structuur nodig hebben) Het kinderdagverblijf was gevestigd in een sportschool waardoor de kinderen tijdens de opvang ook mochten sporten.
Want dat is mijn tweede passie: de sport Judo.
Tijdens mijn schooltijd heb ik mijn zwarte band gehaald en ik heb al mijn diploma om les te geven. Ook veel verdiepingscursussen zoals: zoals judo in de zorg.

Daar was ineens de crisis.
Een klein kinderdagverblijf runnen was onmogelijk in deze tijd. Ik heb besloten het te laten gaan.
Na wat interim banen heb ik voor mezelf de keuze gemaakt om de kinderopvang vaarwel te zeggen en een andere opleiding te gaan volgen. De opleiding tot kindercoach. Deze post HBO opleiding heb ik vorig jaar goed kunnen afsluiten.
Tevens heb ik cursussen gedaan voor Rots en Water trainer, dit is een weerbaarheidstraining.

Nu heb ik een eigen judoschool in Eindhoven geef valtrainingen, weerbaarheidstrainingen en coach ik kinderen.
En daar ineens was Loek@you. Een geweldige stichting! Dit is wat mijn plaatje nog compleet kon maken. Ik ga nu als ZZP-er aan de gang bij Loek@you en wie weet komen we elkaar nog eens
tegen.

Groetjes,
Kim Deeben