Loes Driessen

Rol

Vrijwilligster

Over

Hallo, ik ben Loes Driessen. Sinds 1988 woon ik in Veldhoven en Zeist is mijn geboorteplaats. Ik ben een gescheiden moeder van 2 volwassen zonen.

Op dinsdagmorgen schenk ik al vele jaren met veel plezier koffie en thee op de poliklinieken in het MMC.
Na een burn-out, ben ik mij gaan toeleggen op het Sjamanisme, naast een opleiding NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en diverse massagecursussen. Het benaderen van het leven vanuit
de oude, oorspronkelijke tradities spreekt mij aan. Dit is een meer holistische wijze, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Ik heb vrijwilligerswerk mogen doen in Soweto, Johannesburg, Zuid Afrika met kinderen en ouderen. Ook hier in Nederland heb ik dit enkele jaren mogen doen.
Al enkele jaren verblijf ik regelmatig op Java (Indonesië) in een opvanghuis voor vrouwen en kinderen, die vaak vanaf hun geboorte (soms tijdelijk) om wat voor reden dan ook niet bij familie
terecht kunnen. Wat ik combineer met een verblijf op Bali in een spirituele abode waar veelal mensen komen die openstaan voor verandering. Ook hier zijn ze bezig iets voor kinderen te willen gaan betekenen, zodat deze kinderen gelijke kansen krijgen.

Samen met een vriendin, die familie-/systeemopsteller is, organiseer ik bijeenkomsten om mensen zelf meer inzicht te geven, zodat zij belemmerend gedrag kunnen veranderen.

Ik had al eerder kennis gemaakt met LOEK@YOU. Vorig jaar las ik in de krant dat LOEK@SUMMER vrijwilligers zocht. Hierop had ik gereageerd en ik mocht meedraaien. Nadien kreeg ik van Marianne de uitnodiging om mij aan te sluiten bij LOEK@TALENT. Ook Mandy weet mij te vinden, wanneer dat nodig is. Zodoende heb ik al bij verschillende activiteiten aanwezig mogen zijn. Ik sluit mij graag aan bij een volgend project.