Louis-Anne der Kinderen

Rol

Vakspecialist en vrijwilliger

Over

Mijn naam is Louis-Anne der Kinderen en ik ben woonachtig in Veldhoven. Ik ben getrouwd met Jan en we hebben 3 kinderen, Hanna, Sien en Davey. Davey is ons pleegzoontje, hij woont sinds juni 2015 bij ons.

Heel mijn leven ben ik al in de weer met kinderen; als oppas, vrijwilliger bij vakantiewerk Veldhoven en uiteindelijk als leerkracht op een basisschool in Veldhoven. 20 Jaar lang heb ik met liefde en plezier alles gegeven als juf maar het opbrengstgerichte onderwijs begon me steeds meer tegen te staan.

Na een loopbaantraject ben ik in 2011 gestopt als juf, ik vond al snel een baan als telefoniste bij een zorgcentrale. Daarnaast werd ik gastouder en later dus ook pleegouder.

Ik werk als vrijwilliger bij Stichting EVA, een stichting die al sinds 1985 in Veldhoven actief betrokken is bij de integratie van vrouwen van buitenlandse afkomst. In onze soms vluchtige maar zeker hectische maatschappij vind ik het heel belangrijk om aandacht te besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. De missie van LOEK@YOU is mij dan ook op het lijf geschreven, samen op ‘eigen-wijze’ weer mee gaan doen in de maatschappij!