Nori

Rol

Stagiaire, activiteiten begeleidster, lid OT en vrijwilliger

Over

Mijn naam is Nori Vermeltfoort. In mei 2019 ben ik aangenomen als stagiaire voor de Stichting. Ik heb bij Stichting LOEK@YOU al zo veel geleerd. Ik ben veel gegroeid. Door alle goede ervaringen hier, ben ik vanaf mei 2020 in dienst getreden bij Stichting LOEK@YOU als activiteiten begeleidster. Ook doe ik wat administratieve werkzaamheden. Door mijn vele ervaringen als animatrice en au pair in het buitenland, heb ik al veel ervaring met kinderen. Ook door de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen leer ik elke dag meer bij. Wat ik zo fijn vind is, dat ik al mijn ervaringen kan bundelen bij Stichting LOEK@YOU. Ik heb er heel veel zin in om te gaan beginnen met deze baan!

Tot snel allemaal,

Groetjes Nori