Yvonne

Rol

Vakspecialist en vrijwilliger

Over

Adem in…. Adem uit… en glimlach, lieve ouder, fijn kind.
He, we zijn superman niet. We kunnen vandaag alleen ons best maar doen.

Ik ben Yvonne, jullie steun, lach en traan en wegwijzer naar een zonnigere toekomst. Die zonnigere toekomst komt er niet vanzelf. Dat kost energie en tijd. Het leven zal ook altijd ups en downs blijven hebben.

Alleen: Als je jeZELF kent en inzicht in hoe je jeZELF en je schatten kunt laten groeien, zul je zien dat het dagelijkse leven wat meer glans krijgt. Dat pakken we samen op!

ZELF: dat is in 1 woord waar het bij mij om draait. Heel mijn leven heb ik al bewondering voor mensen, situaties, films, boeken waarin mensen zichzelf durven zijn, voor zichzelf kiezen. Hoe doen zij dat? Wat is er voor nodig? JeZELF zijn, dat wil ik voor mezelf en ook voor jou en je gezin. Dan ben je echt en kun je ook iets betekenen voor een ander. Dat is de basis waarop we verder kunnen bouwen voor een fijn leven. Ik let daarom op aandacht geven aan meZELF en mijn ZELFontwikkeling als mens en als professional. Laat dat EGO maar lekker los. Dat zit alleen maar in de weg!
Ik neem meZELF en mijn “rugzak” vol ervaring en praktische methodieken mee naar jullie kinderen, naar jou en naar je partner. We trekken een tijdje samen op. Wat jullie willen bereiken gaan we vormgeven en beetpakken. De rest is “koffie dik” kijken.

Als autismespecialist Master Special Educational Needs (voor zover een mens autismespecialist kan zijn 🙂 ben ik al meer dan 10 jaar betrokken bij mensen met autisme en hun gezin. Van jong tot oud, van hoogbegaafd tot ernstig verstandelijk beperkt. Ik weet bij benadering wat er speelt, hoe ’t voelt. Autisme is mijn passie: Het heeft mij jaren geleden geraakt. Na de film van Ben X heb ik mezelf en jou beloofd dat ik er zal zijn voor wie mij nodig heeft.

De gezinnen waar ik kom delen altijd veel met mij, daarom deel ik hier ook dat:
Ik veel hou van mijn man (haha, gelukkig maar :-)), onze volwassen zoon, dochter en schoonzoon. Ik ben gek op onze 3 cavia’s die midden in een grote ren in onze huiskamer staan. Ik hou van bloemen, van wegdromen, wandelen en lezen.

Wie weet ontmoeten we elkaar.
Ik kijk er naar uit.

Hartelijke groeten van Yvonne