Marie

Rol

Casusregisseur en vakspecialist

Over

Wat fijn dat ik me mag voorstellen.

Mijn naam is Marie. Ik woon in Veldhoven samen met mijn man. We hebben drie kinderen en het is vaak druk en bedrijvig in ons huis. Ik hou hiervan, hoewel ik ook kan genieten van de stilte en de rust. Ik luister graag en vertel graag. Ik ben nieuwsgierig en ondernemend. Ik ben altijd in ontwikkeling en hoop steeds te mogen blijven groeien. Mijn levenslessen, soms wijs soms hard, mijn ervaringen intens mooi en ook verdrietige, hebben me gemaakt tot wie ik nu ben.

Ik heb een pedagogische achtergrond en veel met of voor kinderen gewerkt. Jarenlang heb ik ervaring als manager trainer, docent en coach. Ik ben opgeleid tot senior coach practitioner/counselor. Daarnaast ben ik ook mindfulnesstrainer. Ik heb mijn eigen coachingpraktijk als persoonlijk coach. Dit doe ik veel plezier en passie. Ik kan niet anders dan dit doen op mijn eigen persoonlijke wijze, zoals ik ben. Bij Loek@you werk ik als vakspecialist, oudercoach, vrijwilliger en casusregisseur. Kijken naar het kind, in de context van zijn of haar omgeving, met mijn hart, ogen en oren open is de manier waarop ik graag werk.

Mijn overtuiging is dat ieder mens groot of klein ertoe doet. En dat elke stap, groot of klein van betekenis is. Voor jezelf, je omgeving en ook in de grote context. Als coach ondersteun ik methodisch en professioneel. Het tempo bepaal jij, de stappen maak je zelf.