LOEK@SUMMER 2019 Nieuwsbrief

Stichting LOEK@YOU lanceert vakantieprogramma LOEK@SUMMER 2019. Dit programma is speciaal voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Voordat we verder vertellen over dit waanzinnig leuke vakantieprogramma, stellen we ons eerst aan u voor.  

Stichting LOEK@YOU is een jonge stichting in Veldhoven welke sinds september 2016 hard aan de weg timmert om het gat tussen school en thuiszitten te dichten. De stichting biedt zorg aan kinderen en ontwikkelt interessante projecten voor kinderen en volwassenen die iets extra’s nodig hebben.


LOEK@SUMMER is een prikkelarm vakantieprogramma voor kinderen en jongeren die niet mee kunnen doen aan reguliere zomervakantieprogramma’s in de regio. De kinderen die meedoen functioneren dus beter in kleine groepjes. Te denken valt aan kinderen en jongeren met autisme, ADHD, hechtingsproblematiek en/of prikkelgevoeligheid. Iedereen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar kan mee doen. 

Het aankomende project is LOEK@SUMMER. Het programma van LOEK@SUMMER bestaat uit activiteiten van +/- 3 uur verdeeld over 8 dagen. 2x in de week in de ochtend en 2x in de week in de middag. Centraal in deze activiteiten staan de natuur, rust, bewegen, ontdekken en ontmoeten.

Even voorstellen…
Hallo allemaal! Mijn naam is Lieke Stabel, en dit jaar ben ik de projectverantwoordelijke van LOEK@SUMMER. Twee jaar geleden heb ik de eerste editie mee georganiseerd en ik vond het een feestje om mee te mogen maken. Ik genoot ontzettend van de lol die de kinderen hadden, vooral omdat ik weet dat het niet altijd vanzelfsprekend is voor onze doelgroep om met dit soort activiteiten mee te kunnen doen en er ook echt van te genieten.

Afgelopen zomer heb ik niet alle activiteiten mee kunnen doen omdat ik hoogzwanger was. Ik ben blij dat ik dit jaar weer volop van de partij kan zijn!
Samen met de werkgroep van LOEK@SUMMER (Marie-José, Mandy, Nori en Frits) hebben we een mooi en gevarieerd programma bedacht, hopelijk voor ieder wat wils! Ik heb er heel veel zin in. Hopelijk tot ziens bij LOEK@SUMMER!
Zonnige groetjes,
Lieke Stabel
Stichting LOEK@YOU
vakantieprogramma@lerenopeigenkracht.nl


Bekijk hier de volledige nieuwsbrief.