Terugblik 2019 LOEK@YOU

Lieve allemaal,

Leuk dat je deze speciale LOEK@SUMMER editie van onze nieuwsbrief leest! Inmiddels is LOEK@SUMMER alweer een tijdje voorbij maar wat hebben we het leuk gehad! Via deze weg wil ik allereerst alle kinderen bedanken die mee hebben gedaan. Dankzij jullie was het weer een geweldig feestje, we hebben van jullie genoten. Om iedereen een beetje mee te laten genieten zul je verspreid in deze nieuwsbrief leuke foto’s en uitspraken vinden van kids die mee hebben gedaan.
Daarnaast wil ik natuurlijk ook alle vrijwilligers, sponsoren, mensen die activiteiten hebben verzorgd en natuurlijk de LOEK@SUMMER-werkgroep bedanken. Jullie hebben allemaal een waardevolle bijdrage geleverd, jullie zijn toppers!!

Na een korte welverdiende vakantie gaat de werkgroep van LOEK@SUMMER (bestaande uit Marie-Jose, Mandy, Frits, Nori en ik) zich binnenkort weer buigen over LOEK@WINTER…ook dat belooft weer een mooi feestje te worden. Meer informatie over LOEK@WINTER volgt.

Voor nu wens ik je heel veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Hopelijk tot snel!

Zonnige groet,
mede namens Frits, Nori, Marie-José en Mandy,
Lieke Stabel
Projectverantwoordelijke LOEK@SUMMER


Moe maar voldaan…
Dit jaar 2 weken LOEK@SUMMER achter elkaar met een “break” op de woensdag. Voldaan schrijf ik dit berichtje. Ik heb genoten van alle vrolijke gezichtjes, het plezier, de vriendschappen die gesloten zijn en de gezelligheid. Wat is dit project toch telkens weer een feest. Dankjewel ouders/opvoeders voor het vertrouwen in ons, dankjewel lieve vrijwilligers. Ik zou niet kunnen zeggen welke activiteit ik het leukste vond want alles vond ik leuk. Ik heb van iedere dag genoten hoewel ik nu toch wel een beetje moe ben. Ik ben inmiddels lekker uitgerust terug uit Spanje en hoop jullie weer te zien bij LOEK@WINTER.

Groetjes Mandy
Verslag van onze razende reporter
– Nori Vermeltfoort –

Voor mij was dit de eerste keer om mee te werken aan een project zo waardevol als LOEK@SUMMER.
Alle voorbereidingen, vergaderingen, activiteiten bedenken, goodybags maken, kranten en radio stations bellen, flyers ophangen over heel de Kempen het is het allemaal waard geweest. Wat heb ik genoten en veel gelachen deze twee weken.In mijn verslag hieronder vertel ik jullie wat ik heb meegemaakt.

Maandag 8 juli was de werkgroep om 10.30 aanwezig voor de laatste voorbereidingen en om alvast koffie en thee te zetten.
Helemaal enthousiast en nieuwsgierig hoe het zou zijn, was ik er klaar voor.
We hebben voor de jongeren jachtseizoen gedaan en voor de kleintjes boerderij spelen.
Ik had nog nooit jachtseizoen gespeeld maar dit is zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen was heel fanatiek en ik maar wachten tot ik eindelijk mocht gaan jagen. Gelukkig heb ik ze kunnen pakken maar ik was ook wel een beetje zenuwachtig of het zou lukken. Een geslaagde eerste dag zou ik zeggen.


Maandag 8 juli – Boerderijspelen
De boerderijspelen waren een echt succes met 5 kinderen in de leeftijd van 8 – 10 en een Benjamin van 4, die overigens Bart heet. Bart wist met de 6 spelletjes zijn jongere leeftijd op heel inventieve wijze te compenseren en als teamlid moedigde hij zijn teamleden Sam en Michael enthousiast aan. Het andere team bestond uit Lies, Ramona en Stijn. Maar de scores die behaald werden waren individueel en na afloop bleken Romana en Lies – die vooral uitblonk bij het aardappel rooien – gewonnen te hebben. Zij mochten als eerste hun prijs kiezen, daarna waren de jongens aan de beurt.
– Groetjes Marianne –

Vandaag gingen Sterretje (paard) en ik samen de kinderen bezoeken. We gingen samen op de fiets op pad. Aangekomen werden de kinderen super enthousiast en hebben ze lekker mogen knuffelen.
De volgende dag geholpen bij de activitiet bij stalvrienden, ook weer alle kinderen super blij gezien en dit geeft mij ook een goed gevoel. Iedereen durfde op het paard te zitten en genoot hier ook van. LOEK@YOU is een ontzettende leuke stichting die goed met de kinderen omgaat. Ook is het super leuk om er vrijwilliger te zijn!
– Danine van de Waterlaat –

Lees hier de volledige nieuwsbrief.