Groene vingers gezocht

Ben jij dol op de buitenlucht? Haal je liever een frisse neus dan dat je binnen zit? En haal jij energie uit de geur van aarde onder je nagels?

Bij Stichting LOEK@YOU zijn we op zoek naar een tuinierfan. En nee, niet alleen om onkruid te wieden. We hebben een eigen moestuintje waarin je helemaal je eigen ding mag doen! Uiteraard krijg je vrijwilligersvergoeding voor je inzet.

Groeit alles wat jij aanraakt?
Dus lijkt het je wat vaker in de tuin bezig te zijn? Met de optie om je passie zelfs te delen met onze kwetsbare doelgroep? Neem contact op met vrijwilliger@lerenopeigenkracht.nl voor meer informatie over onze Stichting en werkwijze.

Over Stichting LOEK@YOU
Wij bieden individuele zorg en begeleiding aan kinderen en jongeren die zijn vastgelopen of niet goed mee kunnen komen op school en die soms zelfs thuis zijn komen te zitten. We zien de kinderen voor wie ze zijn, zodat ze zich thuis voelen en na een tijdje op eigen kracht verder kunnen.