Helpende hand? WE LOEK@YOU!

Vrijwilligerswerk: dat doe je niet alleen omdat je het leuk vind, maar ook om iets goeds te doen! Iets goeds dat bij je past. Heb jij ambitie om iets te betekenen voor kinderen met extra (zorg)behoeften? En ben je iemand met een warme persoonlijkheid? Lees dan verder!

Of je nu graag activiteiten organiseert, in de tuin werkt of gewoon wil ondersteunen: LOEK@YOU kan jouw hulp altijd gebruiken. Hoe meer helpende handen, hoe meer aandacht voor onze doelgroep. Waar ligt jouw passie en wat zou jij willen bijdragen?

Over LOEK@YOU
LOEK@YOU heeft als doel het helpen van kinderen en jongeren waarvoor (passend) onderwijs niet vanzelfsprekend is. Zodat ook zij volledig tot hun bloei kunnen komen in welzijn, ontwikkeling en maatschappelijke participatie. Lees meer op www.lerenopeigenkracht.nl

Wil je investeren in iets moois?
Kom dan kennis maken!

In een kennismakingsgesprek nemen we de tijd jouw ambities en redenen om vrijwilligerswerk te doen te bespreken. Samen gaan we op zoek naar werk dat jouw energie geeft en onze Stichting weer een stukje verder helpt.

Nieuwsgierig? Mailen, bellen of afspreken kan altijd. Neem contact op met vrijwilliger@lerenopeigenkracht.nl voor meer informatie over onze Stichting en werkwijze.