*Gesloten * Kinderen een fijne kerstvakantie bezorgen?

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen? En haal je energie uit het begeleiden en ondersteunen van kinderen met een extra zorgvraag?

Stichting LOEK@YOU organiseert elk jaar winter-dagactiviteiten voor kinderen met extra (zorg)behoeften. Prikkelarme activiteiten waar zij wél aan mee kunnen doen. Voor deze activiteiten zijn we nog op zoek naar – je raad het al – vrijwilligers.

Dit jaar valt LOEK@WINTER op 2 & 3 januari.

Vorig jaar hebben we heerlijk geknutseld, marshmallows geroosterd en een winterparcours afgelegd.

Lijkt het je wat om mee te helpen?
Laat het ons weten! Mailen, bellen of afspreken kan altijd. Neem contact op met vrijwilliger@lerenopeigenkracht.nl voor meer informatie over onze Stichting en werkwijze.

Stuur uiteraard ook een bericht als je nog vragen hebt. Er is zoveel mogelijk tijdens LOEK@WINTER: waarschijnlijk ook iets dat bij jou past.

Over LOEK@YOU
Stichting LOEK@YOU helpt kinderen en jongeren die zijn vastgelopen of niet goed mee kunnen komen op school en die soms zelfs thuis zijn komen te zitten.

Wij bieden individuele zorg en begeleiding, met als uitgangspunt de mogelijkheden en talenten van het kind. We zien de kinderen voor wie ze zijn, zodat ze zich thuis voelen en na een tijdje op eigen kracht verder kunnen.