Zit je vaker thuis dan je zou willen?

Zit je om wat voor reden dan ook vaker thuis dan je lief is? En zou je graag weer wat willen bijdragen aan de samenleving, maar dan op je eigen tempo?

LOEK@YOU helpt!

Vrijwilligerswerk voor thuiszitters
In het verlengde van onze doelgroep “jonge thuiszitters” willen we binnen LOEK@YOU ook de volwassen “thuiszitters” ondersteunen, die niet mee kunnen doen op de arbeidsmarkt door bijv. burn-out, ziekte of een stoornis.

Iedereen heeft zijn eigen passie en talenten. We onderzoeken graag samen met jou welke werkzaamheden je energie geven, om daar vervolgens weer op in te spelen.

Lijkt het je wat een keer een kop koffie te drinken om te kijken of er binnen Stichting LOEK@YOU iets is dat bij jou past? Neem contact op met vrijwilliger@lerenopeigenkracht.nl voor meer informatie over onze Stichting en werkwijze.