Geplande open inloopmomenten 2021

Stichting LOEK@YOU is een stichting die kinderen, jongeren en ouders begeleidt die ernstige problemen ondervinden in onderwijsland. Daarnaast ontwikkelt en begeleidt de stichting meerdere ( vrijwilligers) projecten voor kwetsbare kinderen en volwassenen. Meedoen in de maatschappij en natuurlijk leren staat hierbij centraal. Gedurende het jaar worden er verschillende open huizen georganiseerd.

Iedereen die meer wil weten over de Veldhovense stichting kan binnen komen lopen (ouders, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden). De stichting zoekt met regelmaat professionals en vrijwilligers. Ook ouders kunnen op dit open inloop moment informatie krijgen over Stichting LOEK@YOU.

Kom je langs bij het open huis?

Ons adres is Locht 66a te Veldhoven.

Hier vind je een overzicht van de geplande open inloopmomenten van 2021.

21 juni 9.30 – 12.30 uur