LOEK LIFE – Januari 2020

Beste allemaal

Wat hebben we weer veel gedaan het afgelopen jaar. De gastles bij het Summa College, de avond over trauma voor ouders en opvoeders en een grote thema avond: AFGEWEZEN! Maar ook de mooie projecten die we samen neer hebben gezet voor de kinderen en ouders: VIERPLEZIER, LOEK@TALENT, LOEK@SUMMER, LOEK@WINTER en LOEK@US met als eind activiteit KERSTIVAL. Wat heeft iedereen veel geleerd en vooral veel genoten.

Het nieuwe jaar is alweer gestart. Een nieuw boek is geopend. De pagina’s zijn nog blanco en we gaan er zelf weer de woorden van ons eigen boek schrijven. Een boek met nieuwe mogelijkheden. Het boek gaat gedurende het jaar groeien en geschreven worden. Tijdens deze reis wens ik je namens het bestuur een jaar waarin geen dag voorbijgaat zonder een moment van geluk.

Ook wil ik team LOEK@YOU bedanken voor alle uren inzet. Heel erg bedankt!

Namens het bestuur
Mandy Mennings


Bekijk hier de volledige nieuwsbrief.