Annick Box

Rol

Stagiaire

Over

Hoi allemaal!

Mijn naam is Annick en woon in Eindhoven.

Naar aanleiding van mijn deelname aan een tv-programma in oktober 2019 ben ik benaderd door LOEK@YOU met de vraag of ik vrijwilligerswerk wilde komen doen voor de stichting. Zo ontzettend tof! Ik heb jarenlang thuisgezeten dus dit aanbod was heel erg fijn en motiverend! Al jarenlang wist ik dat ik terug naar school wilde maar hoe en wat kwam ik maar niet uit. Tot me een stageplek werd aangeboden bij LOEK@YOU. Een droom die uitkwam! Ik kon weer naar school en mijn grote passie, met kinderen werken, eindelijk gaan doen! Deze doelgroep spreekt me extra aan omdat ik zelf geen makkelijke jeugd heb gehad en veel heb meegemaakt. Ik denk dat mij dat goed kan helpen bij de begeleiding van de kinderen omdat ik op sommige punten echt kan voelen wat zij voelen.

Ik volg nu de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Op dit moment hou ik me vooral bezig met het blog wat we online zetten. Ik heb een hulphond Nova, zij is altijd bij me.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Lieve groetjes,

Annick