Saskia Ursinus

Rol

Vrijwilliger

Over

Hoi, ik ben Saskia.

In 2015 ben ik in Veldhoven komen wonen. Samen met mijn man en twee hondjes (een Engelse Stafford en een Cavalier King Charles Spaniël) woon ik in het prachtige en gezellige Zeelst.

Medio februari 2020 ben ik bij Stichting LOEK@YOU begonnen als vrijwilliger. Al bijna 20 jaar heb ik de diagnose MS waardoor niet altijd alles op de “reguliere” manier kan. Zoeken naar hoe dingen wel kunnen en daardoor in principe alles kunnen wat je wilt is hier eigenlijk dagelijks aan de orde. Dat ook vrijwilligers “Op eigen kracht en naar eigen kunnen” op een waardevolle manier een bijdrage kunnen en mogen leveren aan het belangrijke werk wat Stichting LOEK@YOU doet, en hiermee van betekenis kunnen zijn voor zowel de kinderen als de ouders, siert de stichting en geeft aan dat er altijd mogelijkheden zijn.

Ik hoop van harte dat ik de komende jaren met mijn enthousiasme, vele hobby’s en liefde voor mensen, van betekenis kan en mag zijn voor de kinderen en hun ouders die bij Stichting LOEK@YOU een veilige haven vinden om weer verder te kunnen komen in het leven. Op eigen kracht en naar eigen kunnen.