LOEK LIFE – April/Mei 2020

2020 – Het jaar van veranderingen

Er is veel gebeurd sinds de start van 2020. We hebben gemerkt dat, hoe mooi plannen ook zijn en hoe goed je je op alles voorbereidt, er toch allerlei onverwachtse zaken gebeuren. Soms een uitdaging, soms een geschenk.

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.” – by John Lennon

Een geplande verandering is de komende samenwerking met Stichting Kans Voor Jou voor al onze LOEK@ -projecten. We verwachten daarmee een basis te leggen om onze projecten nog lange tijd uit te kunnen voeren en uit te breiden. Stichting Kans Voor Jou zal zich verderop in de nieuwsbrief voorstellen. Ook verderop in de nieuwsbrief lees je over een wijziging binnen het bestuur van onze Stichting.


Bekijk hier de volledige nieuwsbrief.