Nadine

Rol

Stagiaire

Over

Hoi, ik ben Nadine Oosterhuis-Verbruggen. Op studeren staat geen leeftijd, dus heb ik besloten om dankzij een mooie kans van mijn huidige werkgever Ons Kinderhuis te Genk en Via Vorming Hogerop België, bij te gaan studeren. De bedoeling is om na 2 jaar een diploma graduaat Orthopedagogische Begeleiding te verkrijgen. Omdat ik sinds juni 2019 in Veldhoven woon, leek het me leuk om hier in de buurt een stageplek te vinden. En die plek heb ik gevonden bij LOEK@YOU.

Ik zie enorm uit naar al de kennis die ik ga opdoen, het samenwerken met nieuwe collega’s en op de eerste plaats het contact met de cliënten. Want daar doe ik het voor, hen mee ondersteunen zodat ze alles wat ze in hen hebben ten volle kunnen gebruiken. Vanaf november 2020 zal ik mee stage lopen en zullen ze bij LOEK@YOU af en toe een Belgisch woordje leren 🙂