LOEK@SUMMER Nieuwsbrief 2020

Lieve allemaal,

Leuk dat je deze speciale LOEK@SUMMER editie van onze nieuwsbrief leest! Inmiddels is LOEK@SUMMER 2020 alweer achter de rug. Maar wat hebben we het ook deze keer leuk gehad!

Lieve allemaal,

Leuk dat je deze speciale LOEK@SUMMER editie van onze nieuwsbrief leest! Inmiddels is LOEK@SUMMER 2020 alweer achter de rug. Maar wat hebben we het ook deze keer leuk gehad! Via deze weg wil ik allereerst alle kinderen bedanken die mee hebben gedaan. Dankzij jullie en ondanks alle coronamaatregelen was het weer een geweldig feestje, we hebben van jullie genoten. Om iedereen een beetje mee te laten genieten zul je verspreid in deze nieuwsbrief leuke foto’s en uitspraken vinden van kids, begeleiders en vrijwilligers die mee hebben gedaan.
Daarnaast wil ik natuurlijk ook alle vrijwilligers, sponsoren, mensen die activiteiten hebben verzorgd en natuurlijk de LOEK@SUMMER-werkgroep bedanken. Jullie hebben allemaal een waardevolle bijdrage geleverd, jullie zijn toppers!!

Na een korte welverdiende vakantie gaat de werkgroep van LOEK@SUMMER (bestaande uit Marie-Jose, Mandy, Nori en ik) zich binnenkort weer buigen over LOEK@WINTER…ook dat belooft weer een mooi feestje te worden. Meer informatie over LOEK@WINTER volgt.

Voor nu wens ik je heel veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief en een hele fijne zomer.

Hopelijk tot snel!

Zonnige groet,
mede namens Nori, Marie-José en Mandy,
Lieke Stabel
Projectverantwoordelijke LOEK@SUMMER


Bekijk hier de volledige nieuwsbrief.