Flo

Rol

Vakspecialist en vrijwilliger

Over

Mijn naam is Flo van den Biggelaar.

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen.
In 2020 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk werker met Jeugdzorg als uitstroomprofiel. Tijdens mijn opleiding, stages en werk heb ik veel geleerd over mezelf en het pedagogische handelen.

Zo vind ik het belangrijk om altijd naar de mogelijkheden te kijken en hierbij stil te staan. Opzoek gaan naar de motivatie en daarbij iemand in zijn of haar ‘’kracht te zetten’’ kenmerkt mij als persoon en hulpverlener. Iedereen is anders en vraagt om een opmaatgerichte hulpverlening. Deze visie wordt binnen de stichting LOEK@YOU gehanteerd wat aansluit bij mij als persoon, vandaar dat dit een goede match is!

Naast mijn werk als vakspecialist binnen Stichting LOEK@YOU, werk ik met jeugd op groepen en de naschoolse dagbehandeling, waarbij het systeemgericht werken en het stimuleren tot zelfstandigheid centraal staat.

In mijn vrijetijd ben ik graag sportief bezig met de sport volleybal en hockey. Daarnaast vind ik het fijn om creatief bezig te zijn met zowel verf als fotografie.

Tot slot ben ik een studie gestart waarin ik meer leer over het thema rouw en verlies gericht op jeugd. Graag wil ik meer kennis vergaren over wat een impact scheiding of een andere vorm verlies heeft voor jeugdigen en dit toepassen in de praktijk.

Hopelijk heb ik mezelf in een notendop aan jullie kunnen voorstellen en zien we elkaar snel!