Kim

Rol

Stagiaire

Over

Hoi! Mijn naam is Kim van der Heijden, 22 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Sociale Studies bij Fontys Hogeschool in Eindhoven. Samen met mijn ouders en twee broers woon ik in het boerendorpje Keldonk. Op vrijdagen reis ik naar Veldhoven om praktijkervaring op te doen tijdens mijn eerste stage in het sociale werkveld. Ik vind het ontzettend leuk dat ik deze stage bij Stichting LOEK@YOU mag doen! Ik wil tijdens mijn stageperiode graag leren hoe ik op een juiste manier responsief kan zijn en hoe ik een goede band op kan bouwen met kinderen en jongeren.

De doelgroep jeugd spreekt mij erg aan en ik wil graag iets voor deze doelgroep betekenen. Kinderen en jongeren hebben nog een heel leven voor zich en het lijkt me enorm waardevol om daar op een positieve manier aan bij te dragen. Ik vind het belangrijk om niet te denken in problemen, maar om me te richten op het positieve en de kwaliteiten en talenten die iemand bezit. Ik ben erg leergierig en gemotiveerd om me te ontwikkelen tot een professional met een koel hoofd en een warm hart.

Groetjes Kim