Saliha

Rol

Administratief medewerkster

Over

Mijn naam is Saliha. Ik woon in Eindhoven en ik ben moeder van 4 prachtige kinderen. Meestal breng ik tijd door met mijn gezinnetje. Ik hou heel veel van wandelen, shoppen en film kijken. Maar het allerliefst sta ik in de keuken en ga ik gezellig met mijn gezinnetje bakken/koken en daarna genieten en smullen van wat we hebben gemaakt. Ook ga ik graag op vakantie naar Turkije. Ik probeer iedere keer naar een ander gebied te gaan om volop te kunnen genieten van alle faciliteiten….zon zee strand maar ook prachtige bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn!

Met ingang van september 2020 ben ik begonnen bij  Stichting LOEK@YOU als administratief medewerkster. Na 2,5 jaar een thuismoeder te zijn geweest ben ik deze uitdaging aangegaan. Ik verzorg de gehele administratie dus dit is een mooie come-back voor mij waarin ik al mijn kwaliteiten inzet.

Groetjes Saliha