Ilja

Rol

Vrijwilligerscoördinator, gezinscoach, vakspecialist, casus-regisseur en vrijwilliger.

Over

Mijn naam is Ilja de Vaan en per 1 oktober 2020 ben ik gestart binnen LOEK@YOU als vrijwilliger, vakspecialist, casus-regisseur, gezinscoach en vrijwilligerscoördinator.

Naast medewerker bij Stichting LOEK@YOU ben ik ook moeder van twee jongens en geniet ik samen met mijn man en kinderen van al het moois dat het leven te bieden heeft. Ik ben graag in de natuur, waai graag uit tijdens een rondje op mijn skeelers, ben altijd in voor een kop thee, duik graag in een boek, en ben fan van gezelschapsspellen met vrienden en familie.

Sinds ik moeder ben geworden besefte ik mij dat ik op werkgebied een verkeerde afslag had genomen. In 2011 besloot ik dat ik niet langer achter een computer mijn werkdagen door wilde brengen en heb na wikken en wegen de spannende beslissing genomen om mij om te gaan scholen.

Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen in een woning voor jonge moeders in Eindhoven, samen met mijn man en kinderen hebben wij 5 jaar crisisopvang aan huis geboden voor pleegkinderen, ik ben pedagogiek gaan studeren en vond een betaalde baan binnen de maatschappelijke opvang waar ik als Trajectbegeleider ouders, kinderen en zelfstandig wonende jongeren ondersteunde nadat zij dakloos waren geworden, met als doel weer volwaardig deel te kunnen nemen aan onze maatschappij.

Ik ben een ervaringsdeskundige ouder als het gaat om vastlopen in het onderwijs, wat maakte dat ik Stichting LOEK@YOU al een aantal jaren volg via social media. Ik wil binnen LOEK@YOU dan ook graag mijn kennis en ervaring inzetten voor deze doelgroep. Ik ben als begeleider oprecht geïnteresseerd, betrokken, meedenkend en ga voor maatwerk. Ieder kind is uniek, dus ieder kind heeft iets anders nodig. Samen met het kind en de betrokkenen op zoek gaan naar de krachten en talenten van het kind is een uitdaging die ik graag aan ga!