Frits

Rol

Vrijwilliger

Over

Hallo, ik ben Frits Dieben. Vader van Myrthe en Luc.

Wij wonen in Veldhoven.

Ik ben in 2015 in aanraking gekomen met Stichting LOEK@YOU. Luc deed destijds mee met de LOEK@TALENT activiteiten. Dit omdat hij in kleinere groepjes beter gedijt.

Nadat de 4e basisschool ook geen succes was geworden en Luc thuis kwam te zitten is Stichting LOEK@YOU in beeld gekomen voor begeleiding.

Luc heeft aan menige LOEK@TALENT activiteiten en ook aan LOEK@SUMMER en de LOEK@WINTER activiteiten meegedaan.

In de periode dat Luc thuis zat ben ik zelf als deelnemer betrokken geraakt bij de Ouderkamer van LOEK@US. Hier ben ik eigenlijk altijd blijven hangen omdat het mij erg aanspreekt om met andere ouders van gedachten te wisselen over de zaken waar we met onze kinderen tegenaan lopen. Ik vind het dan ook erg fijn om nu als vrijwilliger namens Stichting LOEK@YOU deel te nemen en andere ouders mee te mogen begeleiden en ondersteunen in de ouderkamer.

Ook heb ik kortstondig als vrijwilliger meegeholpen met LOEK@SUMMER en LOEK@WINTER. Helaas ben ik daar vanwege gezondheidsredenen mee moeten stoppen.