Tessa

Rol

Vrijwilliger

Over

Hoi Hoi,

Ik ben Tessa en zal de komende tijd ondersteunen bij de educatiemaatjes. Toen ik voor het eerst las over Stichting LOEK@YOU was ik gelijk enthousiast om hier vrijwilligerswerk te doen. Het mooie van Stichting LOEK@YOU is dat er niet alleen naar problemen wordt gekeken, maar dat er ook wordt gekeken naar talentenontwikkeling. En hoe mooi is het dat ik als educatiemaatje kinderen een beetje afleiding en plezier kan geven zodat ze even alles van zich af kunnen zetten.

Naast mijn werk bij Stichting LOEK@YOU ben ik actief als studiebegeleider en ben ik maatje van een jongere met een moeilijke thuissituatie. De persoonlijke drijfveer achter mijn vrijwilligerswerk wat ik doe, is dat ik zelf in mijn jeugd ook ervaring heb gehad met een moeilijke thuissituatie. Wat ik zelf gemist heb in deze tijd is iemand die met mij leuke dingen deed en waar ik iets aan kon vertellen zonder dat er gelijk werd geoordeeld. Ik hoop dat ik de dingen die ik gemist heb in mijn jeugd, zoveel als mogelijk kan bieden aan de kinderen van Stichting LOEK@YOU.

Een leuk weetje over mij is dat ik van mijn zevende tot mijn zestiende jaar in België heb gewoond. Je hoort het niet aan mijn stem, want ik ben wel in Nederland geboren en hier de eerste jaren van mijn leven opgegroeid. Mocht je dus buiten de leuke Belgenmoppen nou echt willen weten wat de verschillen zijn tussen Nederlanders en Belgen, kom gerust eens langs!

Tot snel bij de educatiemaatjes!

Groetjes Tessa