Eva

Rol

Activiteiten begeleider, vrijwilligerscoordinator, subsidiewerver en vrijwilliger

Over

Hoi allemaal,

Ik ben Eva Lindeman, moeder van 2 kinderen en geboren en getogen in Eindhoven. Ik werk al mijn hele leven in en voor de sport. Ik ben begonnen als fulltime tennistrainster, vervolgens heb ik 7 jaar als buurtsportcoach gewerkt en daarna als sportprojectleider en sportsubsidie adviseur. Ik ben afgelopen jaar al actief geweest als subsidiewerver voor Stichting LOEK@YOU. Ik ben een echt mensen mens, heel behulpzaam en werk graag samen met enthousiaste collega’s. Ik ben flexibel, allround en iemand die flink zijn schouders eronder kan zetten. Ik ben trots om onderdeel van het team LOEK@YOU te worden en ik ga me inzetten voor de activiteiten van LOEK@TALENT, Educatiemaatjes, VIERPLEZIER en LOEK@BLOG. Ik zie jullie hopelijk snel een keer op de LOEK@YOU locatie of online. Samen kunnen wij voor de kinderen en hun ouders de ondersteuning bieden die ze verdienen.