LOEK@SUMMER – Prikkelarm vakantieprogramma

We hebben allemaal een hectisch jaar achter de rug door het coronavirus. Zo ook alle kinderen uit Veldhoven en omstreken. De ene keer konden ze wel naar school, toen moesten ze thuis aan school werken, toen moest de klas weer in quarantaine enzovoort. Het kostte veel aanpassingsvermogen. Voor kinderen die extra aandacht nodig hebben is het een extra zware tijd geweest. Deze kinderen hebben vaak veel structuurbehoefte en dat ging dit jaar een beetje verloren.

Gelukkig komt de schoolvakantie er weer aan en is het tijd voor leuke uitjes. Eén van de allerleukste uitjes is natuurlijk het kleinschalige vakantieprogramma LOEK@SUMMER. Het programma is onderdeel van Stichting LOEK@YOU. Dit jaar bestaat het vakantieprogramma net zoals Stichting LOEK@YOU 5 jaar en daarom is het tijd voor een extra feestje!!

LOEK@SUMMER is een prikkelarm vakantieprogramma speciaal voor kinderen en tieners (4 t/m 21 jaar) die extra aandacht nodig hebben, denk aan kinderen met ADHD, ASS, prikkelgevoelige kinderen, hoogbegaafdheid, TOS of een kind wat de ouder heeft verloren, maar diagnose is geen vereiste. Er is veel begeleiding aanwezig zodat we de juiste zorg en begeleiding aan uw kind kunnen bieden. Het programma vindt plaats in blokhut de Bosbender te Veldhoven. Daarnaast worden er allerlei leuke uitstapjes georganiseerd.

De werkgroep van LOEK@SUMMER heeft ook dit jaar weer super originele en uitdagende activiteiten bedacht. Er worden verschillende activiteiten aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen. Inschrijven gebeurt per dagdeel en kost €5,00. Nieuw dit jaar is dat de tieners ook een nachtje kunnen blijven slapen. Natuurlijk houden we rekening met de corona-regels, daarom doen we vooral buitenactiviteiten.

U kunt het programma zien op:

Via de ticketknop op Eventbrite kunt u de informatie over de activiteiten vinden én kunt u uw kind opgeven voor de activiteiten die uw kind leuk vindt. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol.

We hopen uw kind snel te zien. Wij kijken er naar uit om lol te hebben weer energie opdoen voor een nieuw jaar. We zien elkaar snel!

Zomerse groetjes van de werkgroep van LOEK@SUMMER van Stichting LOEK@YOU

Ps. Vakantieprogramma LOEK@SUMMER zoekt nog vrijwilligers. Vindt u het leuk om een handje te helpen? Mail dan naar: vrijwilliger@lerenopeigenkracht.nl

#LOEKatYOU5Jaar Tip: volg alle leuke berichten op onze sociale mediakanalen