Sanne

Rol

Vrijwilliger bij projecten en educatiemaatje

Over

Hallo, mijn naam is Sanne. Van oorsprong ben ik op werkgebied ontwikkelingspsycholoog en kindercoach. Maar de laatste jaren heb ik me veel meer bezig gehouden met theater. Improvisatietheater, daar ligt mijn kracht: workshops aan mensen met dementie tot aan grote bazen van bekende bedrijven, met als doel samenwerken, lol hebben, aansluiten, volgen, leiden, en openstaan voor alles wat zomaar op je pad komt. Ik heb ook voorstellingen gedaan natuurlijk, en trainingsacteren is ook gaaf. En alles op basis van improvisatie…

Verder heb ik drie liefdes in mijn leven: mijn twee honden, Lilly uit Roemenië en Zenga uit Spanje, en de derde is Mijn Groot Lief. Mijn Groot Lief woont in Eindhoven en ik woon in Eersel. Ik ben echt een dorpsmeisje en zou het liefst een boerderijtje hebben, met ezels en koetjes. Maar ik hou niet van vroeg opstaan… Ik hou trouwens ook niet van natte sokken, ik ben wel dol op lasagne en wandelen met mijn hondenmeiden. En je kan me wakker maken voor vegabitterballen.

Tot later!

Sanne