Thieu

Rol

Vrijwilliger bij verschillende projecten van Stichting LOEK@YOU

Over

Hallo,

Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Thieu Renders, ik ben 66 jaar, getrouwd met Thea en samen hebben we 3 kinderen en 4 kleinkinderen waar we erg trots op zijn! Onze dochter Sanne heeft het syndroom van Down, woont bij de Severinus in Veldhoven maar komt elk weekend naar huis waar we altijd erg van genieten!

Na een halve eeuw werken bij Philips, waarvan de laatste 20 jaar in het Philips Event team, kan ik nu gaan doen wat ik altijd graag zou willen doen: genieten van onze kinderen en kleinkinderen, fietsen, op vakantie met de caravan en het organiseren en buitensport / outdoor waren altijd al mijn passies.

Naast mijn baan bij Philips ben ik 40 jaar actief geweest als vrijwilliger in de survival wereld. Ik heb in die jaren mijn hoofdinstructeurs diploma’s gehaald en heel veel vrije tijd die ik had heb ik hierin gestoken. In de vakanties was ik coördinator / hoofdinstructeur bij verschillende buitensport organisaties. Klimmen, mountainbike, speleologie, survivalen, duiken, klettersteigen, alles was leuk. Ik heb in die tijd veel geleerd met het omgaan met groepen, ook met groepen die een beperking hadden, daar ik zelf een gehandicapte dochter heb. Een jongen die autisme had is me altijd bijgebleven, ik vond het geweldig om met hem op avontuur te gaan en te zorgen dat hij in de groep paste wat niet altijd makkelijk was. Toen ik met pensioen ging en hoorde van Stichting LOEK@YOU en was ik meteen enthousiast. Dit zou wel eens iets voor mij kunnen zijn. Vooral bij de jongere kinderen voel ik me soms net een opa die met zijn kleinkinderen activiteiten aan het doen is.

Ik heb er vertrouwen in dat we nog veel mooie en leuke activiteiten kunnen organiseren voor jullie kinderen en ik vind het leuk dat ik hierin kan bijdragen.

Groetjes van Thieu