Gezocht: Jeugdzorgwerker C

 Stichting LOEK@YOU is een Veldhovense stichting die kinderen en jongeren begeleidt die extra aandacht nodig hebben. De begeleidingen kunnen plaatsvinden op onze locatie, op school of thuis, in de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.lerenopeigenkracht.nl

Wij zijn opzoek naar een jeugdzorgwerker c (volgens CAO jeugdzorg) voor 20 tot 30 uur. Minder uren zijn bespreekbaar, meer uren niet. Een gerelateerde opleiding (niveau 5 of HBO) en een auto zijn een must.
Werk jij graag met kinderen en jongeren? Ben jij een zelfstandig? Houd je van afwisseling en uitdaging? Breng je graag tijd door in de natuur of met dieren? En zoek je graag naar de talenten van een kind?
Mail dan snel je cv en motivatiebrief voor 18 augustus 2022 naar info@lerenopeigenkracht.nl

#vacature #socialwork #sociaalwerk #pedagogiek #pedagogischmedewerker #jeudgzorg #ambulant #thuiszitters