Janine

Rol

Lid zorgteam, vakspecialist en gezinscoach

Over

Hallo, mijn naam is Janine Plant. Samen met mijn Italiaanse vriend ben ik vanuit Gelderland verhuisd naar Eindhoven. Tijdens mijn zoektocht, naar een fijne werkplek, kwam Stichting LOEK@YOU op mijn pad. In mijn functie als begeleidster zet ik mij graag, vanuit het hart, in voor de ander. Met dit idee heb ik de hbo-opleiding Social Work afgerond met als doel om met elkaar het verschil te maken.

Tijdens mijn eerdere werkervaringen in het onderwijs en de jeugdzorg heb ik ontdekt dat jeugdigen zich prettig bij mij voelen doordat ik mij goed in hen kan inleven en kan aansluiten bij hun ontwikkelingsbehoefte. Waar ik vooral aandacht aan probeer te besteden is het positieve. Dit vanuit de gedachte: ‘’Wat je aandacht geeft groeit.’’ Op deze manier creëren we samen de basis voor een fijn leef- en leerklimaat waarin de (talent)ontwikkeling centraal staat.

In mijn vrije tijd reis ik graag, houd ik van gezelligheid en ook doe ik aan sport. Verder kan ik mijzelf omschrijven als iemand die open-minded, eerlijk en betrokken is. Ik kijk uit naar onze kennismaking. Tot ziens bij Stichting LOEK@YOU.