Elke

Rol

Student

Over

Hallo! Mijn naam is Elke van der Burgt en ik ben 20 jaar oud.

Ik volg de opleiding Sociaal Werk in Eindhoven en ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar. De opleiding Sociaal Werk trok al jaren terug enorm mijn interesse. Ik wil graag iets betekenen voor mensen die hulpbehoevend zijn.

Tijdens mijn opleiding heb ik stagegelopen bij verschillende werkvelden. Tijdens mijn eerste jaar heb ik snuffelstage gelopen bij Auti-Empathie. Hier heb ik de cursus “inzicht in autisme” mogen volgen. Dit heeft mij meer inzicht gegeven over wat autisme betekent en hoe je daar het beste mee kunt om gaan. Tijdens mijn tweede jaar heb ik stagegelopen bij de schuldhulpverlening. Door mijn stage-ervaring en de gekregen theorie van school heb ik gemerkt dat het werkveld van een sociaal werker erg breed is, dit spreekt mij erg aan.

Verder kijk ik er naar uit om mijzelf als professional in opleiding verder te ontwikkelen in het werkveld!