Sanne

Rol

Student

Over

Hoii ik ben Sanne, 20 jaar oud en woon in Valkenswaard samen met mijn ouders, mijn broertje en hond Pippa.

Ik volg de studie Social Work op de Fontys in Eindhoven en zit momenteel in mijn 4e jaar. Tijdens mijn minor ‘hart voor jeugd en samenleving’ heb ik mij meer kunnen specialiseren in de richting jeugd en vooral de maatschappelijke kwesties waar zij tegen aan kunnen lopen. Tijdens mijn opleiding heb ik praktijkervaring mogen opdoen bij verschillende organisaties en kennis mogen maken met verschillende doelgroepen.

In het eerste jaar heb ik stagegelopen bij Cordaad Welzijn, het jongerenwerk. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een PG afdeling in een verzorgingstehuis voor dementerende ouderen. In mijn tweede jaar van mijn studie heb ik stagegelopen op een SBO-school. Hier heb ik kennis mogen maken met veel verschillende diagnoses zoals ADHD en ASS. In het derde schooljaar heb ik stagegelopen bij Tjoiz, dit is een jeugdhulporganisatie voor vroegtijdig schoolverlaters met de leeftijd 12 t/m 21 jaar. Zoals je misschien al merkt zoek ik telkens de koppeling tussen onderwijs en welzijn in mijn stages, vandaar de keuze voor LOEK@YOU.

Naast het feit dat ik heel veel energie haal uit het helpen en ondersteunen van jongeren die het wat zwaarder hebben in onze maatschappij houd ik ook nog van andere dingen.
– Terrassen met vrienden
– Creatief bezig zijn
– Fitnessen
– Spelletjes
– Buiten zijn met mooi weer

Ik heb zin om de organisatie maar vooral de kinderen/jongeren beter te leren kennen en mijn steentje bij te dragen!

Sanne