Vrijwilligers gezocht!

Help jij graag kinderen die wat extra aandacht nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze activiteiten LOEK@SUMMER, DE SPEELKAMER en LOEK@TALENT zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

LOEK@SUMMER is een bijzonder vakantieprogramma voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Het programma vindt plaats van 18 tot en met 25 juli en bestaat uit meerdere dagdelen per dag. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij het uitvoeren van deze onvergetelijke week. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere dagdelen.

DE SPEELKAMER is een wekelijkse groepsbegeleiding voor kinderen tot en met 12 jaar die extra aandacht nodig hebben. Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur vinden er leuke activiteiten plaats waarbij de kinderen spelenderwijs leren en zich kunnen ontwikkelen. We zijn op zoek naar een vaste vrijwilliger die ons team kan versterken en samen met ons de kinderen een onvergetelijke middag kan bezorgen.

LOEK@TALENT biedt educatieve activiteiten aan voor zowel kinderen onder de 12 jaar als boven de 12 jaar. De activiteiten vinden meestal plaats op woensdagmiddag of vrijdagavond, maar soms ook op andere dagen. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het uitvoeren van deze activiteiten.

Wil jij een bijdrage leveren aan het plezier en de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Of wil je meer informatie?
Mail dan naar vrijwilliger@lerenopeigenkracht.nl