Britt

Rol

Student

Over

Hee!

Ik ben Britt en ik kom uit Hapert. Ik woon samen met mijn ouders, oudere zus, twee broertjes, twee katten en een hond. Lekker druk dus!

Ik volg op dit moment de studie Social Work op het Avans in Den Bosch. Ik zit in mijn tweede jaar van deze opleiding. Vorig jaar heb ik me vooral georiënteerd in het sociaal werk en verschillende doelgroepen onderzocht, o.a. door middel van stages en vrijwilligerswerk. Ik heb toen ook 1 dag per week stagegelopen bij een dagbesteding voor ouderen met dementie. Dit vond ik erg leuk, maar ik kwam er al snel achter dat mijn passie ergens anders ligt. Dit jaar mag ik weer 1 dag per week stagelopen en dat mag ik doen bij Stichting LOEK@YOU.

Ik heb heel veel zin om stage te lopen bij Stichting LOEK@YOU. Ik kijk er naar uit. Ik heb ook zin om kennis te maken met de kinderen en jongeren en om mezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Ik haal er energie uit als ik anderen kan helpen of iets mee kan geven.

Wie weet zien we elkaar een keer!