Joy

Rol

Communicatiemedewerker, administratief medewerker en vrijwilliger.

Over

Hoi, ik ben Joy Mennings. Binnen Stichting LOEK@YOU vervul ik een veelzijdige rol. Ik ondersteun administratieve taken, zoals facturatie en boekhouding. Tegelijkertijd werk ik aan communicatie, waaronder sociale media, nieuwsbrieven en website-updates. Ik heb mijn bachelor in de communicatiewetenschappen behaald in Brussel. Momenteel volg ik een master in de communicatie- en informatiewetenschappen in Tilburg, waardoor ik voornamelijk vanuit huis werk.

Voordat ik communicatie studeerde, heb ik fotografie gestudeerd. Fotograferen is dan ook een van mijn grote passies. Sommigen zullen mij daarom ook kennen als fotograaf van LOEK@SUMMER en LOEK@WINTER, waar ik als vrijwilliger aan meewerk.

In mijn vrije tijd reis ik graag. Daarnaast houd ik erg van lezen, muziek luisteren, tuineren en dieren. In het weekend ben ik daarom vaak in de tuin van de stichting te vinden, waar ik de dieren verwen en de moestuin onderhoud.