Nando

Rol

Student

Over

Hallo!

Mijn naam is Nando Schuijffel. Ik ben woonachtig in Weert, hier woon ik alleen. Wat ik graag in mijn vrije tijd doe is sporten, zoals kickboksen en rennen. Verder doe graag leuke dingen met mijn vrienden en mijn broertje.

Momenteel doe ik de opleiding sociaal werk op het Summa College in Eindhoven. Ik zit in mijn 2e leerjaar. Dit jaar ga ik voor het eerst het werkveld in. Dit doe ik bij Stichting LOEK@YOU. Ik hoop dat ik hier veel ga leren over de doelgroep waar ze mee werken. Wat mij het meeste aanspreekt is dat we veel over verschillende doelgroepen leren en hoe ik ze het beste kan begeleiden en ondersteunen. Verschillende problematieken, hoe je er mee om moet gaan en moet handelen.

Sinds augustus 2023 loop ik stage bij Stichting LOEK@YOU. Dit omdat mij het werken met kinderen en jongeren aanspreekt. Hierin vind ik het mooi hoe wij kinderen helpen bij verschillende leerdoelen en uiteindelijk hopen ze voor te bereiden naar zelfstandigheid en ze klaar te stomen voor de “grote mensen wereld”.