Jeroen

Rol

Penningmeester

Over

Hoi, ik ben Jeroen Bastiaans, bestuurslid binnen LOEK@YOU.
Naast mijn bancaire achtergrond ben ik reeds vele jaren actief als ondernemer en financieel adviseur binnen De Hypotheekshop in Eindhoven. Vooral het contact met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning of een oplossing zoeken voor een financiering maken dit werk leuk en interessant.

Ik ben getrouwd met Astrid en vader van 3 jonge mannen in de leeftijd rond de 20. Wij hebben een lieve en slimme Goldendoodle genaamd Luna die een belangrijke rol speelt binnen ons gezin.

Naast mijn empatisch vermogen en gevoel voor humor draag ik graag bij aan het behalen van succes. Dit doe ik binnen stichting LOEK@YOU met veel plezier samen met alle betrokken medewerkers. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de golfbaan, bij PSV en op de skipiste, waar ik samen met vrienden en familie regelmatig tijd maak voor gezelligheid.