Karin

Rol

Secretaris

Over

Mijn naam is Karin. Sinds oktober 2022 zit ik in het bestuur van Stichting LOEK@YOU.

Ik ben moeder van drie kinderen. Jurre is 9 jaar, Lenne is 7 jaar en Minte 2 jaar. De oudste twee doen al een paar jaar mee te aan de projecten van Stichting LOEK@YOU. Inmiddels heeft ook de kleinste mee mogen doen met LOEK@SUMMER. Alledrie genieten ze hier erg van.

Ik vind het leuk om mee te denken over dingen die spelen bij Stichting LOEK@YOU en mee te helpen daar waar het nodig is. Binnen het bestuur heb ik de functie van secretaris.

In de weekenden zijn wij veel buiten te vinden, lekker fietsen of wandelen in het bos. Verschillende gezinsleden zitten bij de scouting in Veldhoven. Hier zijn we dan ook regelmatig te vinden.

Heb je een vraag of opmerking kan je me altijd mailen via karin@lerenopeigenkracht.nl.